vineri, 8 octombrie 2010

Profetii. Viitorul vazut de profetiSfârsitul lumii in 2012 nu va fi, dar zvon de razboi in urmatorii ani este, si fac referire in texele de mai jos.
Intr-adevar, vom intra intr-o noua era astronomica, si vor fi modificari climatice terestre, manifestari sociale, crize umanitare, financiare si sociale, precum criza mâncări. Lumea este sceptica, dar timpul pentru umanitate se apropie de sfârsit. Toate acestea sunt cuprinse in previziunile despre viitor a unor profetii Biblice scrise de prooroci si apostoli, si in profetiile lui Nostradamus in care eu cred, deoarece am trait o previziune pe propria-mi piele, si ma confesez voua.
Fiind aprilie, in anul 1991, am citit intr-un ziar national o rubrica la care scria ca in acest an va cadea Gorbaciov. Era si un fragment dintr-un catren care spunea ca: omul din est cu semn pe cap ii va fi vocea abrogată, si se va inlaturat prin uneltire, intre zodia leu si fecioară. Si in catrenul francez scria si VOX ABROGEE, ce se referea la "perestroica, glasnost"adica vocea libera. Si spunea ca daca taiem cei doi de "E" de la coada,  "VOX ABROGEE",  se citeste de la coada la cap si arata numele celui ce trebuie sa cada, si reiese GORBA XOV, . Intr-adevar, in noaptea dintre cele 2 zodii,  22-23 august a avut loc la Moscova, un puci (lovitura de stat) organizat de Elţân, in timp ce Gorbaciov era in concediu la Marea Neagră, in statiunea Sochi.
Alte previziuni socante a-l lui Nostradamus, arata dezastre naturale, cataclisme , trădări, crime la nivel inalt a-l societaţii, si un razboi de 27 de ani intreţinut de ce-l de-al 3-lea anticrist. El va ţine omenirea timp de 27 de ani intr-un razboi crunt impotriva  tarilor crestine unde vor fi crime, anarhie, faradelegi si foamete, caci unii oameni vor manca radacini de copac sau altii vor deveni canibali. Un catren spune despre incheierea celor 27 de ani de razboi.
*
Centenar8 Qvatren77
*
 "L'antechrist trois bien anniehilez,
 Vingt et sept ans sang durrera sa guerre,
 Les heretiques mortz, captifs, exiles.
 Sang corps humain eau rougi gresler terre."
*
Traducere
*
 Al treilea anticrist va fi anihilat,
 Douazecisisapte de ani dureaza razboiul sau sângeros.
 Eretici-s morţi, captivi, exilaţi.
 Sângele corpurilor umane inroşeste apa ce acoperă pământul.
*
Acest catren se refera la un viitor, nu prea indepartat
°
Profetul Michel Nostradamus (1502-1566), a prezis ca razboiul va incepe "probabil",  spre sfarsitul verii anului 2018  , si va cuprinde toate armele nucleare, chimice si bacteorologice. Iar prezicerile  Maya lasa de inteles prin sarpele de la baza piramidei, ca in acest deceniu,  sarpele cu pene, (sarpele, explicat in Geneza ca fiind "diavolul cel vechi"), va prelua treptat puterea, si isi va promova un lider obedient, drept al treilea anticrist.
_______________________________

Vanga, clarvazatorea oarba din Bulgaria, a murit in 1996 la vârsta de 84, care şi-a prezis pana şi ziua morţii, şi chiar ora, a mai prezis atacul fata de turnurile gemene World Trade Center, dezastrul de la Cernobâl, căderea Uniuni Sovietice, moartea prinţesei Diana, victoria Indirei Ghandi, si multe alte preziceri.
Interesant este ca prezicatoarea Vanga, a prezis despre Obama, preşedintele SUA, ca după alegerea lui va fi o criza economica majoră si pericolul secesiunii. Clarvăzătoarea a zis: "omul negru va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, si ca America se va diviza în state independente.
Iata dovada, si vezi link :
 http://www.cotidianul.ro/petitii-pentru-secesiune-din-18-state-ale-sua-199504/
*
Cel de-al 3-lea război mondial.
Războiul e preconizat pana in toamna anului 2018.  Este greu de presupus, unde va incepe totul. Motivul il stim, caci este vorba de orgoliu. Vizata este zona Orientului Mijlociu, unde se poate vorbi despre Siria, unde este profetit in Biblie ca  Damascul va fi un morman de daramaturi. Rusia  isi va pune baze militare in Orientul Mijlociu, si va impune regiunii influiente nocive in special impotriva statului Israel.. Marele pericol va fi atunci cand Ierusalimul va fi inconjurat  de o alianta din care face parte Rusia si Iranul si o mare parte din tarile musulmane, si va initia ostilitatea fata de Israel.  Mai multe tari din tabere diferite  isi vor amplasa armamentul greu pe mare in zona marii Mediteraniene.  . Dificultatile economice impinge lumea araba spre fundamentalism islamic, vor lua in calcul o invazie lenta catre Europa in viitorii ani.
 Rusia cu aliatii din Asia, va  porni un atac asupra Europei, la care majoritatea europenilor vor muri de cancer si alte afecţiuni provocate de contaminare radioactiva (caci se vor folosi arme de ucidere in masa, dupa prezicerile Wangai). Sfarsitul anului 2018 va găsi Europa cu puţini locuitori. Se pare ca după  o teorie mayasă, anunţul veniri şarpelui cu pene regăsit şi la baza piramidei lor, coincide cu  zilele noastre, când si Biblia ne anunta ca anticristul va primi puterea de la mai multe state impreună cu balaurul ( simbolul dragonului chinezesc, dar si intruchiparea lui "satan"), vor da puterea FIAREI, (Biblia - Apocalipsa cap13, v1,2,3,4.).


_________
Sunt multe de spus, dar voi veni cu alte relatări. Stiu ca am strecurat greşeli, scuze, pentru ca nu am recitit articolul pentru corectura.

Un comentariu:

  1. mare parte din aceste profetii sunt interpretari.
    nici unul din acesti prezicatori nu a numit clar obiectivul,dar imediat dupa intamplare s-a presupus ca este vorba de x sau y intamplare.nostradamus a scris atat de incalcitincat nu sti daca a facutglume cu noi sau are si ceva serioasa in scrierile lui...mii de interpretari fiecare interpreteaza de capul lui ceea ce pana acum nu s-a adeverit decat in imaginatia noastra

    RăspundețiȘtergere