vineri, 11 februarie 2011

Asteroidul Apophis completează apocalipsa in 2036.Acum vă prezint prezicerile, si în josul paginii explicaţia ştiintifică.

Nostradamus a prezis o catastrofă imensă in zona Muntelui Olymp din Grecia. Este posibil ca această cometă să cadă in Marea Ionica spre ţărmul Greciei, si prin impactul asteroidului, valurile vor fi asa de mari incât va acoperi vârfurile Muntelui Olymp. Aceasta fiind o ipoteză, dar exista pericolul să cadă direct pe pămât, unde va face un crater asa de mare incat intr-un catren se spune:

Catren 16 / VIII

Au lieu que Hieron fait sa nef Fabriquer
Si grand deluge serra et si subite
Qui on n'aura lieu ne terres s'atacquer
L'onde monter Fesulan Olympique

*traducere

Unde deţinea Hieron făcând navei sale construire
Potop atât de mare si atât de bruscă apăsare
Ca nu va fi nici un petic de teren
Unda monturii (crestei) Fesulan Olimpic

Nostradamus face altă referire despre un eventual impact cu Pământul...

Century 2 - Quatrain 95

Les lieux peuplés sont inhabitables:
Pour champs avoir grand division:
Regnes livrez prudents incapables,
Lors les grands freres mort & dissention.

* traducere

Locuri populate vor fi nelocuibile:
Pentru câmpuri va avea mare despărţitură
Serviciile regiunilor, incapabile de prudenţă
Atunci când marii fraţi neântelegere si moarte.
________
Comentariu: si in Biblie la; Zaharia, cap 14.4, sugereaza ca "Muntele Maslinilor se va crapa in doua de la răsărit la apus si se va face o vale foarte mare...." unde si Nostradamus face referire la divizarea pământului.

Biblia anunţa căderea unei imense stele intr-un viitor nu foarte indepărtat.

(Biblia †, Apocalipsa. Cap 8.10)

10. Si a trambiţat al treilea inger, şi din cer a căzut o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste a treia parte din râuri si peste izvoarele apelor.
11. Si numele stelei se cheama Absintos. Şi a treia parte a apelor s-a facut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru ca se făcuse amare.

Biblia face o referire mult mai clară cu 2800 de ani in urmă, prin profetul Isaia.

Biblia †
Isaia, cap.24,19

19. Pamântul se sfarâma, pamantul sare în bucaţi, se clatină pământul.
23. Luna va fi roşie, iar soarele va pierde din lumina lui, caci Domnul Savaot va fi rege si slava Lui va straluci înaintea bătrânilor in Muntele Sionului şi in Ierusalim

Comentariu;
Pământul sare si se rupe în bucăţi cand probabil se va întâmla in momentul impactului cu asteroidul, si datorita prafului asemeni celui vulcanic, va acoperii cerul si racirea pamântului va fi dezastruasa pentru cei ce au mai ramas înca in viata dupa impact.

*** EXPLICATIE STIINTIFICA ***

Dupa descoperirea asteroidului Apophis in 2004, cercetatorii de la NASA / JPL, Caltech, si Arecibo Observatory au lansat rezultatele observaţiilor radar a potenţialelor pericole venite de asteroidul Apophis 99942, împreună cu o analiza aprofundata în traiectoria acestuia.
Asteroidul Apophis, de marimea a cel putin dimensiunea a doua stadioane de fotbal si o greutate de peste 20 milioane de tone, va trece pe langa Pamant in anul 2029 dupa calculele astronomilor. Dar traiectoria din 2036 este incertă, si exista riscul coliziunii cu Pământul. La un impact cu pamantul va fi echivalent cu peste 600 de bombe atomice, echivalent a celei de la Hiroshima. 

(NASA Link): http://neo.jpl.nasa.gov/apophis/

Dar cercetatori Ruşi cred ca ciocnirea cu pământul este probabilă in 13 Aprilie 2036 când va fi Sfintele Paşte Creştin.

(The Cristian Science Monitor - Link);

http://www.csmonitor.com/Science/2011/0207/Apophis-asteroid-will-probably-almost-certainly-not-smash-into-Earth-say-scientists

(link): http://asteroidapophis.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu