luni, 11 aprilie 2011

Facerea lumii si dovezi de viata extraterestra.

Aceasta bacterie fosila din foto, a fost gasita intr-un meteorit

Link mai in josul paginii.

 Din Biblie concluzionam ca viata era inainte de a exista universul in forma in care o cunoastem azi. Dumnezeu a creat universul, pentru ca, chiar asa incepe Biblia. Dumnezeu era si este viu, si asta demonstreaza ca viata era deja, inaintea universului, si in univers era vid (nimic) si materie. Dumnezeu  a imprastiat materia in univers, si a dat legi fizice, chimice pentru a se forma universul dupa compozitie, stare si forma materiei. In acelasi mod D-zeu a facut pamantul, dand o lege de atractie ca pe o anumita raza a particolelor, fragmetelor de materie, a vaporilor de apa,   prin unificare materiei din toate formele si prin forta de atractie a materiei s-a format Pamântul. Dumnezeu a creat soarele si pamântul prin legile Sale fizice a inceput sa se invarta in jurul soarelui prin forta fizica de atractie a materiei pentru a justifica separarea luminii de întuneric (zi si noapte) ce trebuia vazuta de pe Terra. S-a creat atmosfera terestra separand D-zeu  apele de pamânt creandu-se continente si mari. Iar prin cuvântul Lui D-zeu, pamantul a creat conditiile de formare a vietii in care exista dovezi ca a venit din spatiu. Sa nu uitam ca viata a venit prin insusi D-zeu,  ceea ce se poate spune ca viata a fost mai inainte in spatiu cosmic, (dovezile sunt in link-ul de mai jos) a ajuns viata pe pamant prin D-zeu, si s-a format tot ce este. Astazi, majoritatea cercetatorilor stiintifici sustin inca Darvinismul si  alte teorii evolutioniste, dar cine poate descifra "BIBLIA", descopera ca in aceasta carte minunata este scrisa istoria umanitatii. In Biblie gasim toate specialitatile importante ale omenirii precum: medicina, fizica, istorie, psihologiea, astronomiea, psihiatria, biologia, sociologia, filozofie etc. In Biblie exista scris ceea ce lumea doreste sa afle, de unde venim, cine suntem, si incotro ajungem. Dar lumea prefera alte surse , cu un adevar relativ, si nu sursa adevarului absolut.

Aici este Link-ul care demonstreaza ca viata exista inainte de a se forma pe Terra.

Link1:  http://www.realitatea.net/nasa-a-descoperit-o-bacterie-extraterestra-pe-un-meteorit-vezi-foto_810871.html

Link 2:  http://www.realitatea.net/asteroizii-ar-fi-putut-aduce-viata-pe-pamant_843428.html
Sursa pozei si articolului de mai jos: REALITATEA.NET

"NASA a descoperit o bacterie extraterestră pe un meteorit

Un cercetător de la NASA a descoperit o formă de viaţă extraterestră care ar putea explica cum a început viaţa pe Terra şi a făcut apel la toţi oamenii de ştiinţă să încerce să îi dovedească că nu are dreptate.

Afirmaţia incredibilă a dr. Richard Hoover, astrobiolog la NASA Marshal Space Flight Center, vine după zece ani de studiu asupra bacteriilor din meteoriţii care au căzut în diverse locuri de pe Pământ. Cercetătorul a studiat tipuri de meteoriţi extrem de rari din Antarctica, Sibera şi Alaska, din care doar nouă există pe Pământ. Uitându-se la aceşti meteoriţi la microscop, a descoperit numeroase fosile de bacterii, din care o parte sunt asemănătoare cu cele de pe Terra, iar altele sunt complet...extraterestre. El sugerează că meteorii au împrăştiat organisme prin tot universul şi că viaţa pe Pământ ar fi început de la bacteriile aduse de asteroizii care au lovit Terra la începuturile sale. Cercetătorul a descoperit pe un meteorit un organism asemănător în ceea ce priveşte mărimea şi structura cu bacteria gigantică Titanospirillum velox, un organism de pe Pământ.

El spune că viaţa este mai răspândită decât credeam.

"Sunt câteva bacterii foarte ciudate şi nu seamănă cu nimic din ce am identificat pe Terra. Le-am arătat şi altor experţi şi au rămas şi ei uimiţi", a declarat Richard Hoover.
El  a descoperit o fosilă de bacterie care nu conţine azot, un element aflat în toate organismele de pe Terra. "Dacă cineva poate explica cum este posibil să ai o fosilă biologică care nu conţine azot, ar fi foarte interesant să aud asta. Nimeni nu a putut să explice", a mai spus cercetătorul.

Studiul său este publicat în ediţia din martie a Journal of Cosmology."

(Sursa: REALITATEA.NET ,06 martie 2011)

3 comentarii:

 1. Viata este fascinanta. Apar tot timpul noi fiinte. Parcă sunt venite de pe alta planeta. Poate chiar asa si este... Frumos blog, felicitari!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Cristian. Acelasi lucru pot spune si despre blogul tau. Este interesant, educativ si frumos.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dumnezeu a creat substanţa şi nu materia care poate fi şi sub forma energiei. Este deja dovedit de mulţi ani că se poate face trecerea de la energie la substanţă şi de la substanţă la energie. În concluzie, tot ce a creat Dumnezeu este parte din Dumnezeu.

  Lumina este cea mai simplă cale de trecere de la energie la foton, adică de la ceva caracterizat numai prin energie la ceva care are masă (cât timp este în mişcare, după care trecerea de la masă se face iar spre energie).

  "NASA a descoperit o bacterie extraterestră pe un meteorit" este o afirmaţie hazardată. Eu aş fi spus o bacterie necunoscută. Meteoritul nu a fost cules probabil din spaţiul cosmic şi analizat chiar acolo, imediat, ci într-un spaţiu unde corpul poate fi contaminat. Cu alte cuvinte, putem vorbi despre o contaminare cu o bacterie de pe pământ.

  Tot NASA a anunţat că a descoperit substanţă vie într-o cameră de luat vederi folosită la aselenizare. După câteva decenii s-au descoperit că a existat o contaminare la revenirea pe pământ. Atunci când vorbim despre microorganisme, nu prea ne putem asigura că nu este o consecinţă a contaminării.

  Greu de crezut nu este existenţa vieţii în afara spaţiului terestru, ci faptul că substanţa vie poate să călătorească în condiţiile spaţiului cosmic.

  RăspundețiȘtergere